Hurom ili Kuvings sokovnik?

Promotivna prodaja Hurom brenda na mojim stranicama je takodje od skora obustavljena – već sam pisala o promenama poslovne politike Uvoznika u Srbiji, poslovnih običaja i drugih parametara koji su uzeli zamah tokom 2022. godine i nastavili se i u 2023 godini.

Dakle šta se dešava sa Hurom brendom? To su odlični i visokokvalitetni sokovnici za hladno ceđenje kako za zahtevne kućne tako i za komercijalne korisnike. Ali veliki problem za korisnike predstavlja novi poslovni običaj da se uvoze samo sokovnici (pri tom Hurom u vrlo kratkim rokovima izlazi sa novim modelima koji donose mala, ali značajna poboljšanja za korisnike) ali ne i rezervni delovi. Takodje se garantni rok od originalno predviđenog, dugog garantnog roka koji ide i do 10 godina smanjuje na zakonski minimum od 2 godine garancije koji važi samo i isključivo na motor, ali se ne odnosi i na ostale delove sokovnika; Razlog je jednostavan – uvoza rezervnih delova nema!

U takvoj atmosferi, Hurom sokovnici se prodaju na velikim sniženjima i akcijama, sa minimalnim garantnim rokom, često bez ozbiljne servisne podrške i apsulutno bez podrške budućim kupcima u smislu nabavke rezervnih delova, i ja sam odlučila da prestanem da budem promoter ovog brenda, jer ne želim da sugerišem kupovinu sokovnika pod takvim uslovima, budući da ozbiljno i savesno testiram kuhinjske aparate i savetujem buduće kupce na način koji smatram da je ispravan. Zato vas sve molim da budete obazrivi prilikom kupovine i dobro se raspitate za rezervne delove, najbolje da prilikom velikih sniženja iskoristite trenutak i kupite i rezervne delove za svoj model sokovnika i tako svedete brigu na minimum. Ma koliko da ste povoljno kupili sokovnik, ako ostanete bez jednog rezervnog dela vaš sokovnik će biti neupotrebljiv! Ostaje vam samo opcija naručivanja i kupovine rezervnih delova iz inostranstva!

Brendovi koje preporučujem su, kada su u pitanju vertikalni modeli, svakako Kuvings sokovnici sa obezbedjenim rezervnim delovima, punom garancijom i servisnom podrškom. Kuvings donosi izvanredna rešenja za zahtevne kućne korisnike i komercijalne korisnike u juice barovima i sigurno vas neće razočarati.

Ako želite kvalitetne horizontalne ali i vertikalne modele kućnih sokovnika koji će vas služiti dugo i verno, opredelite se za brend Sana koji donosi kvalitet, elegantan dizajn, dugogodišnje garancije, rezervne delove po specijalnim, sniženim cenama za kupce u brand-store-u kao i izvrsnu uslugu besplatne servisne intervencije mimo garantnog roka (plaćate samo rezervni deo/delove – ukoliko je naravno, servisna intervencija opravdana i nije izazvana nemarnim korišćenjem).

Za sve nedoumice koje imate prilikom donešonja odluke vezano za kupovinu sokovnika koji će se najbolje uklopiti u vaše potrebe i životni stil, kontaktirajte me slobodno – pišite,šaljite poruke ili se javite na viber/whatsapp 🙂

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu