Često postavljana pitanja

Isporuka

Koje vrste isporuka su moguće?

Isporuka poručenih proizvoda vrši se kurirskom službom BEX, svakoga radnog dana osim petka, jer subotom kuriri BEX-a ne isporučuju pakete; Isporuka se vrši uslugom danas za sutra, tako da će poručeni proizvod stići na vašu adresu u najkraćem roku .

Da li šaljete pakete i u inostranstvo?

Za sada takva mogućnost ne postoji, ako je potrebno da se neki uređaja isporuči u regionu, molim vas da me kontaktirate na tel/viber +381 63 310584 kako bi smo probali da organizujemo neki alternativni vid prevoza; Druga mogućnost je da dodjete lično da našeg magacina u okolini Novog Sada i preuzmete proizvod.

Koliko dugo ću čekati na svoj paket?

Uobičajeno, ako ste poručili danas, vaš paket će biti poslat narednog dana, a sledećeg dana kurir ga donosi na vašu adresu; Dakle planirajte da nam je potrebno dva radna dana od momenta poručivanja do momenta pristizanja porudžbine na vašu adresu.

PLAĆANJE

Koji načini plaćanja su mogući?

Na on line prodavnici moguće je izabrati plaćanje pouzećem - plaćate kada vam kurir donese paket na adresu;možete platiti za robu i na dinarski račun. Alternativno, možete zatražiti predračun za firmu za plaćanje preko računa, ili se obratiti porukom na viber +381 63 310584 ako želite da platite svojom debitnom /kreditnom karticom

Da li je bezbedno poručiti sa ove prodavnice?

Apsolutno je bezbedno poručiti sa ove prodavnice, Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni za slanje nepoželjne pošte ili u druge svrhe

Isporuka i povraćaj

Kako da poručim željeni proizvod?

Izaberite željeni proizvod i kliknite na dugme PORUČI. Zatim popunite svoje podatke: Ime, prezime, adresu, broj telefona, e-mail. Izaberite način dostave (to je samo kurirskom službom BEX, a prema njihovom važećem cenovniku), način plaćanja (pouzećem) i potvrdite svoju porudžbinu. Na vašu email adresu stići će poruka da je vaša naradžbina uspešno pristigla i da je vidljiva u našem sistemu. Tada ćemo pristupiti obradi vaše porudžbine i pripremi paketa za vas.

Kako mogu da otkažem ili promenim svoju porudžbinu?

Porudžbinu možete promeniti ili otkazati slanjem emal-a odgovora na potvrdu svoje porudžbine i slanjem poruke na tel/viber +381 63 310584

Da li je potrebno da se registrujem na sajtu kako bih poručio?

Nije neophodno da se registrujete na sajtu, ali je svakako poželjno da izdvojite minut vremena za to, kako biste dobili kupone za preuzimanje poklon E-knjiga, bili u mogućnosti da pišete revizije za proizvode a svaki vaš komentar i reviziju nagradićemo slanjem poklona u znak zahvalnosti 🙂

Kako da pratim svoju pošiljku?

Vaša pošiljka će imati svoj broj, i status vaše pošiljke koja je poslata kurirskom službom BEX u svakom trenutku možete da pratite na njihovom sajtu.

Kako da vratim proizvod?

Proizvod možete vratiti ukoliko niste zadovoljni kupovinom ukoliko ga niste koristili i isključivo u originalnoj ambalaži; Po originalnoj ambalaži nije dozvoljeno da pišete adresu, već je potrebno da originalnu kutiju proizvoda zamotate u ambalažnu foliju ili hartiju, i zatim možete napisati adresu ili zalepiti adresnicu na paket; Proizvod ćete vratiti u magacin na adresu koju Vam dostavimo, (kurirskom službom - trošak slanja paketa snosite vi) a novac od otkupa će Vam biti isplaćen na vaš dinarski tekući račun. Poštovanje ove procedure je veoma važno, kako bismo sve obavili maksimalno korektno - stornirali fiskalni račun i imali trag o povraćaju novca na Vaše ime, a sve u skladu sa propisima za zaštitu potrošača.

Tu smo za svaku pomoć koja vam je potrebna ! Pišite nam na e-mail: oliverar@gmail.com

Main Menu